Hyvää kesää!

Kevät alkaa hiljalleen olla pulkassa ja vaikka välillä onkin taivaalta satanut räntää ja lunta, on kesä kuitenkin täällä.

Kevään aikana tapahtumakalenteriin on mahtunut monenmoisia juttuja suurimpien tapahtumien, Wapun ja vuosijuhlasitsien, lisäksi.

Wapun aikaan Nucleus voitti Turun Insinööriopiskelijoiden järjestämän perinteisen Polkuauto Grand Prix’n ja niitti kunniaa myöhemmin myös Night Club Marilynin Opiskelija Oskareissa saaden mm. ’’Size doesn’t matter’’ -palkinnon kyvystään olla näkyvä ja aktiivinen toimija pienestä koostaan huolimatta – mahtavaa!
Vuosi on kuitenkin vasta puolivälissä ja Nucleuksen kalenteriakin täytetään tasaiseen tahtiin.

Heinäkuussa pidämme kesämiitin 15.7. saunan ja piknikin merkeissä. Tämän lisäksi halukkaille viherpeukaloille on tarjolla viljelypalstan ylläpitoa Ylioppilaskylässä ja sadonkorjuuta pitkin kesää.

Uudet fuksit saapuvat elokuun viimeisellä viikolla ja Piltti- ja fuksibileitä vietetään perinteisesti orientaatioviikon torstaina, 31.8., yhdessä Digitin ja TYK ryn kanssa. Syksyn käynnistyessä saamme toivottavasti vihkiä käyttöömme myös uudet, Digitin ja Asteriskin kanssa jakamamme tilat Q-talosta! Syyskuun aikana käväisemme omakustanteisesti rakkaan sisarkiltamme Bionerin järjestämässä NamiApprossa ja syyskuun lopuilla, 21.-24.9. luvassa on excursio Kööpenhaminaan. Syksyn ja kenties koko vuoden, kruunaa bioteekkareiden rakas RekomBIOnaatio, jota vietetään Turussa 17.-19.11.

Syksyä odotellessa, nauttikaa aurinkoisista päivistä, täyttäkää D-vitamiinivarastot ja syökää litroittain jätskiä! Lämmintä kesää kaikille!