Kerhot

Tällähetkellä Nucleuksen alla toimii kaksi kerhoa:

Lautapeli-illoissa pelataan haastavampia ja yksinkertaisempia pelejä osallistujien innostuksen mukaan noin kerran kahdessa viikossa. Toisinaan järjestetään myös pelkästään tietyille peleille omistettuja erikoisiltoja. Illat järjestetään yhdessä Digit ry:n kanssa.

Nucleuksen kokkikerho kokoontuu noin kerran kuukaudessa. Kerhossa tehdään eri teemoilla ruokaa yhdessä. Kerhossa on tehty tähän mennessä mm. meksikolaista, pitsaa ja leivottu pikkujouluihin pipareita. Teemoja valitaan osallistujien mielenkiinnon mukaan. Välillä koko jäsenistö pääsee nauttimaan kokkikerhon tuotoksista esimerkiksi juuri pikkujoulujen pipareiden muodossa.

Teekkareiden interaktiivisen improvisaatio- ja musiikkiteatterin kerho TIIM on uranuurtaja Turun Yliopiston teekkarispeksikulttuurissa. TIIM on perustettu yhdessä Digit ry:n kanssa ja sen tarkoitus on edistää speksikulttuuria ja järjestää säännöllisesti iltamia, joissa yhdessä harjoitellaan niin improvisaatiota kuin perinteisempääkin näyttelemistä. Kerhoa ei ole tarkoitettu näyttelemisen ammattilaisille, vaan tarkoituksena on yhdessä hauskanpito ja samalla improvisaatioteatterin alkeiden harjoittelu.