Virallista

Nucleus ry on keväällä 2008 Turussa perustettu biotekniikan DI-koulutusohjelman ainejärjestö, joka on aktiivisesti mukana koulutus- ja vapaa-ajan toiminnassa. Ainejärjestömme on vasta aluillaan ja näin ollen vielä pieni, mutta kasvumme näyttää olevan vahvasti eksponentiaalista.

Nucleus ry toimii monin tavoin jäsentensä hyväksi. Syksyisin tuutorimme ottavat vastaan uudet opiskelijat ja avustavat heitä opiskelijauran alussa. Monien mielestä opiskeluun täytyy kuulua kirjojen lisäksi myös muuta ja sen takia järjestömme suunnitteleekin vuosittain erinäköisiä bileitä ja tapahtumia.

Yhteistoiminta muiden ainejärjestöjen kanssa on otettu huomioon alusta asti ja se konkretisoituu parhaiten useiden opiskelijatapahtumien järjestämisessä.

Poikkitieteellinen toiminta näkyy sekä opiskelussa että luentosalien ulkopuolella. Taustajoukoissa näkyy ja vaikuttaa Tekniikan akateemisten liitto (TEK), joka hoitaa jäsenten työmarkkinaedunvalvontaa yksilö- ja työpaikkatasolla sekä valtakunnallisesti että kansainvälisesti.