Lämpimästi tervetuloa viettämään Nucleuksen pikkujouluja tiistaina 11.12.2018 klo 17 alkaen TYYn saunalle. Tapahtuma on maksuton ja tarkoitettu Nucleuksen jäsenille sekä biotekniikan ja elintarvikekehityksen opetushenkilökunnalle. Tarjolla on glögiä ja jouluruokaa, makeita herkkuja unohtamatta.

Paikalle saapuu tuttuun tapaan joulupukki, joten otathan mukaasi maksimissaan viiden (5) euron hintaisen lahjan, jos haluat osallistua lahjojen vaihtoon.

Muistattehan myös jo perinteeksi muodostuneet vuosikurssien järjestämät ohjelmanumerot tai esitykset! Jokainen vuosikurssi järjestää edellä mainitun spektaakkelin kaikille muille pikkujoulujen viettäjille. Olettehan siis ajoissa yhteydessä toisiinne vuosikurssin sisäisesti, jotta pikkujouluspektaakkelien suunnittelu ei jää viime tippaan.

Pikkujouluihin voi ilmoittautua alla olevasta linkistä 6.12. mennessä. Ilmoittautuminen on suuntaa antava ja tarkoitettu helpottamaan järjestäjien ruoan määrän arviointityötä ja erikoisruokavalioihin varautumista. Paikalle saa saapua siis myös ilmoittautumatta.
Ilmoittautumislinkki: tässä