Tutustu kiltaan

Teekkarius kuuluu olennaisena osana Nucleuksen toimintaa. Tavoitteenamme on tuoda Turkuun lisää suomalaista teekkarikulttuuria. Toimintamme ei todellakaan rajoitu vain muiden teekkareiden kanssa puuhailuun, vaan toimintamme on hyvin poikkitieteellistä.

Kiltalaisemme tunnistat hyvin valokuvassa esiintyvästä sinisestä haalarista ja päässä olevasta komeasta turkulaisesta tupsulakista!

Nucleus ry on keväällä 2008 perustettu Turun yliopiston biotekniikan DI-opiskelijoiden ainejärjestö. Jäsenistö on aktiivista ja toimintaa löytyy moneen eri makuun. Nucleus on aktiivisesti mukana niin opiskelijoiden edunvalvonta-asioissa kuin vapaa-ajan toiminnassakin. Pidämme yhteyttä laitoksen henkilökuntaan ja olemme mukana mm. koulutuksen kehittämistyöryhmässä.

Nucleus ry toimii monin tavoin jäsentensä hyväksi. Syksyisin tuutorimme ottavat vastaan uudet opiskelijat ja avustavat heitä opiskelijauran alussa. Monien mielestä opiskeluun täytyy kuulua kirjojen lisäksi myös muuta ja sen takia järjestömme suunnitteleekin vuosittain erinäköisiä bileitä ja tapahtumia.

Yhteistoiminta muiden ainejärjestöjen kanssa on otettu huomioon alusta asti ja se konkretisoituu parhaiten useiden opiskelijatapahtumien järjestämisessä. Nucleus järjestää yhdessä tapahtumia niin Turussa toimivien ainejärjestöjen kanssa kuin muiden paikkakuntien ainejärjestöjen kanssa. Vuosittain Nucleus on mukana biotekniikan yhteisopiskelijoiden tapahtumassa RekomBIOnaatiossa!

Poikkitieteellinen toiminta näkyy sekä opiskelussa että luentosalien ulkopuolella. Taustajoukoissa näkyy ja vaikuttaa Tekniikan akateemiset TEK, joka hoitaa jäsenten työmarkkinaedunvalvontaa yksilö- ja työpaikkatasolla sekä valtakunnallisesti että kansainvälisesti.