Virallista sivu

Nucleus ry on keväällä 2008 perustettu Turun yliopiston biotekniikan ja elintarvikekehityksen DI-opiskelijoiden ainejärjestö. Jäseniä Nucleuksella on vain alle 200, mutta jäsenistö on aktiivista ja toimintaa on killan kokoon nähden todella paljon.

Nucleus on aktiivisesti mukana niin opiskelijoiden edunvalvonta-asioissa kuin vapaa-ajan toiminnassakin. Pidämme yhteyttä laitoksen henkilökuntaan ja olemme mukana mm. koulutuksen kehittämistyöryhmässä.

Nucleus ry toimii monin tavoin jäsentensä hyväksi. Syksyisin tuutorimme ottavat vastaan uudet opiskelijat ja avustavat heitä opiskelijauran alussa. Monien mielestä opiskeluun täytyy kuulua kirjojen lisäksi myös muuta ja sen takia järjestömme suunnitteleekin vuosittain erinäköisiä bileitä ja tapahtumia.

Yhteistoiminta muiden ainejärjestöjen kanssa on otettu huomioon alusta asti ja se konkretisoituu parhaiten useiden opiskelijatapahtumien järjestämisessä.

Poikkitieteellinen toiminta näkyy sekä opiskelussa että luentosalien ulkopuolella. Taustajoukoissa näkyy ja vaikuttaa Tekniikan akateemisten liitto (TEK), joka hoitaa jäsenten työmarkkinaedunvalvontaa yksilö- ja työpaikkatasolla sekä valtakunnallisesti että kansainvälisesti.