Wapun viikkokooste – Viikko 16

Yleistä
Wappupassien myynti alkaa maanantaina 15.4. 14.00 Digitin kiltahuonepäivystyksellä. Passeja voi myös ostaa wapputapahtumista. Passeihin kerätään merkintöjä wapputapahtumistamme ja 3-14 merkinnällä voi vappupäivän piknikillä lunastaa itselleen 1-4 wappuputki -merkkiä.

Tapahtumat – viikko 16

Wapunaloitusbileet
Wappu starttaa tänä vuonna keskiviikkona 17.4. klo 22.00 Wapunaloitusbileillä Night Club Vegasin uumenissa. Kannattaa olla paikalla keskiyöllä, kun Vegasin lavalla julistetaan wappurauha.
Kääliösitsit
Torstaina 18.4. 18.00 jatketaan jo loppuunmyydyillä Kääliösitseillä Osakuntasalissa.
Sitsilauluworkshop ja Simapong
Perjantaina 19.4. 16.00 päästämme luovuutemme kehiin ja kirjoitamme uusia Turkulaisia sitsilauluja Q-talon juhlasalissa. Teoksia päästään koelaulamaan seuraavan viikon Aamusitseillä ja parhaimmisto saattaa päästä uuteen Urho-Mattiin tai palkittavaksi. Paikalle voi saapua niin aloittamattomien, kuin keskeneräisten tai jo valmiiden tekeleiden kera. Sitsilauluworkshopista jatketaan Sima Pongiin kello 18.30 samaisessa tilassa. https://www.facebook.com/events/757621814622206
Kerhopäivä – huom. aikataulu muuttunut!
Lauantaina 20.4. 16.00 alkaen saadaan kiltahuoneella (Agora) nauttia Nicekerhon Viinistä ja Jyystöstä​. Osallistumismaksu 2€ sisältää (ainakin) viiniä ja laatujyystöä.
Jyystön vielä pyöriessä klo 18.00 alkaa kiltahuoneen toisella puolella Typerien Juomien kerho, jossa pääsee maistelemaan muiden osallistujien tuomia typeriä juomia*. Tämä kerho pyörii siis nyyttikestien tapaan, joten varatkaa juomaanne sen verran, että siitä riittää maisteltavaa isommallekin porukalle. (*Typerä juoma voi olla esim. Kaupallinen erikoinen juoma tai itse valmistamasi juoma(sekoitus)).
Edellämainituista kerhoista ilta jatkuu joustavasti (arviolta klo 19.00​ alkaen) Typerien Pelien Kerhon parissa, jossa pelataan vapaamuotoisesti yleisön pitämiä juomapelejä. Paikalle voi tuoda vaikka itse keksimänsä juomapelin!
Lord of the Rings maraton
Sunnuntaina 21.4. 11.00 alkaen Agoran mikroluokassa k124b nautitaan wapun eksoottisimmasta ja jännittävimmästä maratonista, kun katsomme Peter Jacksonin ohjaaman J. R. R. Tolkienin fantasiamaailmaan perustuvan trilogian lyhentämättömänä! Paikalla saattaa olla pientä tarjoilua, mutta pidäthän huolen suuremmista verensokerin ja nesteytyksen tarpeistasi, ettei maratonisi keskeydy ikävästi. Jos aikataulusi ei riitä täyteen maratoniin, voi aina suorittaa vaikka kolmasosamaratonin. Levynvaihtotauot ovat noin klo 14.20 ja 18.10.